web-flammende-tangeriing-biondi-2

FLAMMENDE TANGERING • Joakim Biondi – piano

Joakim Biondi er tilbake igjen etter sin fullsatte konsert under Larviks jubileum i 2021 – vi350, der han presenterte verk av to av Larviks musikalske æresborgere.

Denne gangen tar han oss med på en reise gjennom kontinentale toner. Sublime klanger fra Mozart etterfølges av Rachmaninoffs ekstreme virtuositet og lidenskap. Konserten kulminerer med Scriabins mystiske klanger, inkludert hans verk «Vers la flamme» som gjenspeiler jordklodens brennende transformasjon.

På scenen deler Joakim Biondi spotlighten med to unge, svært talentfulle musikere fra Larvik: Thea Larsen, som spiller klarinett og går på musikklinjen på Thor Heyerdahl videregående skole, og Kristine Emilie Krüger som studerer bratsj ved Musikkakademiet i Krakow. Sammen spiller de Mozarts «Kegelstatt-trio».

Konserten blir beriket gjennom gripende historier og tankevekkende refleksjoner om musikalsk nytelse. Dette skaper en dypere forståelse og tilknytning til verkene, selv for de som kanskje ikke er vant til klassisk musikk. Inspirerende kommentarer gir alle en mulighet til å engasjere seg på en meningsfull og personlig måte med musikken.

Joakim Biondi (f. 1975) er en pianist bosatt i Larvik. Han har gjennomført utallige konserter som solist, kammermusiker og akkompagnatør i store deler av Europa og Japan, og har to CD-utgivelser bak seg. De siste årene har han viet seg til familien og har prioritert undervisning, blant annet ved Norges musikkhøgskole. For tiden underviser han på musikklinjen ved Thor Heyerdahl videregående skole samtidig med en gradvis større konsertaktivitet.

Thea Larsen går nå siste året på musikklinjen ved Thor Heyerdal videregående skole. Samtidig har hun også plass på det prestigetunge talentutviklingsprogrammet (TUP) ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Hun har spilt klarinett siden hun var 11år og hele tiden deltatt aktivt i Tjodalyng skolekorps og på kulturskolen i Larvik. Thea har også et stort talent som syerske og har i år hovedansvar for dette ved musikk- og danselinjens store musikaloppsetning i Bølgen, «We will rock you» (februar 2023).

Kristine Krüger er en musiker og komponist fra Stavern. Hun behersker bratsj, fiolin, piano og synger. For tiden studerer hun bratsj ved Musikkakademiet i Krakow, og hun har tidligere vært elev ved Talentutviklingsprogrammet og Unge Musikere ved Norges Musikkhøyskole. I 2018 nådde hun semifinalen i Norske Talenter og opptrådte som pauseinnslag under MGPjr. i 2017. I 2022 ble hun tildelt Kulturprisen «Ung Utøver» i Larvik kommune, og i 2019 mottok hun Drømmestipendet.

SøNDAG 03.0318.00STORSALEN

PRIS: 245,- TIL 275,-

Praktisk informasjon

Varighet: 1t. 45min. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Joakim Biondi

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →