Event_19671

En treretters musikalsk meny!

Dette blir en fredagskveld i vintermørket med fin atmosfære inneholdende mye god musikk, gode historier og høy stemning!

Opp Fra Kjellær’n
Bandet Opp Fra Kjellær’n spiller de gode låtene fra 60 og 70-tallet, for et voksent publikum som også liker å swinge seg litt. Bandet består av: Arild Bordøy (Vokal/ gitar/ tangenter), Bengt Thaen (Vokal/ bass ), Ole Bjørn Emdal (Vokal/ gitar), Reidar Alvestad (Vokal/ gitar), Stein Olsen (trommer).

Vargtass
Vargtass er et band fra Larvik med dyktige musikere som spiller musikk av og med Trond S. Erlandsen man kan nyte, og med norske tekster man kan lytte til. Musikken er lett og uanstrengt med flotte harmonier og det hele blir satt sammen med korte hverdagslige historier man finner igjen i tekstene i musikken bandet framfører. Detter er konsert man nyter med følge av lett og fin stemning, en perfekt start på denne helaftenen på Sanden Scene.

Østre Vestrum Ukulelelag
Den musikalske hovedretten denne kvelden er en samling av musikere og artister med en STOR formidlingsevne. Her får man høre og nynne til gode og kjente melodier, le av morsomme historier, være med på allsang, og ikke minst komme i kjempestemning samme med en gjeng «gale» menn i Hawaii-skjorter som har det veldig moro sammen og spiller «BARE FOR MORO SKYLD».

snacks-tallerken

Snackstallerken

Unn deg vår smakfulle snackstallerken i forbindelse med konsert/ forestilling på Sanden Scene. Tallerkenen er et lett måltid og inneholder ulike tapas-snacks, skinker, utvalg av oliven, oster osv. Innhold vil variere ut fra sesong. Kjøpes når du kjøper billett til forestilling. Pris: 195,-

Allerede kjøpt billett til denne forestillingen?
…og du ønsker å kjøpe snackstallerken i tillegg? Klikk på knappen du finner under “Mat og drikke informasjon”.

NB! Begrenset antall så her lønner det seg å være tidlig ute!

FREDAG 24.0219.00SANDEN SCENE

PRIS: 170,- TIL 200,-

Praktisk informasjon

Varighet: 3t inkl. pauser Aldergrense: 20 år Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp mat/drikke

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →