web-eight-days-

Få billetter!Eight Days a Week – Larvik Storband hyller The Beatles

Larvik Storband har hatt stor suksess med å dypdykke og hylle store artister. Denne gangen tar de for seg de aller største, nemlig selveste The Beatles!

Bandet har et samarbeid med den britiske arrangøren Sam Every som har laget fantastiske, swingende arrangementer av Beatles-klassikere! Med seg har bandet de to fantastiske vokalistene Liv Neslowe og Carl-Henrik Nilsen.

Carl-Henrik Nilsen gjorde helomvending fra rockeband til croonerjazz i 2012, og har ikke sett seg tilbake siden. I løpet av de siste 12 årene har han rukket å etablere seg som en anerkjent crooner- og jazzsanger med både finaleplass i Norske Talenter, utsolgt hyllest til Frank Sinatra på Chat Noir og duett med Michael Bublé for 17.000 i Telenor Arena.

Ved siden av sin store forkjærlighet for klassikeren fra The Great American Songbook er The Beatles et av de bandene som står høyest i kurs hos Carl-Henrik. Han går faktisk så langt som å si at det rent objektivt sett er vanskelig å argumentere for at det har eksistert bedre band enn The Beatles gjennom tidene.

Liv Neslowe er en sanger og skuespiller fra Larvik. Hun er fast solist i Spillelista og skuespiller i teatergruppa Tre på Rad. Hun har vært med på utallige konserter og forestillinger, har vært med i musikaler som Parade og The Life og produsert og spilt i det nyskrevne stykket Torstrand Rose med Marinemusikken. Liv er oppvokst med musikken til The Beatles, og var med på The Beatles Tribute Concert i Royal Albert Hall med The Royal Philharmonic Orchestra, sammen med bl.a. Shirley Bassey og Tony Christie.

Musikalsk leder er André Kassen.

Denne kvelden så rigges Storsalen med flatt gulv og runde bord, noe som skaper den perfekte rammen for en swingende kveld!

FREDAG 01.0320.30STORSALENFå billetter!

PRIS: 350,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t. 30min. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus & Larvik Storband

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →