Event_15870

Christmas with Nordic Tenors 2022

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Juletallerken med dessert og aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby juletallerken før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Måltidet inneholder deilig tradisjonell julemat, dessert og aperitiff. Måltidet serveres på mesaninen 2 timer før forestilling. En fin anledning til å skape god julestemning i godt selskap!

Juletallerken bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett kan du benytte linken under. Salget av juletallerken stenger 48 timer før forestillingen.

NB! Kun forhåndssalg, det vil ikke være anledning til å bestille på forestillingsdag.

Link til Juletallerken

FREDAG 09.1218.00STORSALEN

PRIS: 570,-

Praktisk informasjon

Varighet: Ca 80 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Nordic Moments

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Hvis du allerede har kjøpt billett til kun forestilling, men ønsker å kjøpe mat nå så kan du det ved å trykke på knappen under!

Mat & drikke til denne forestillingen:

Kjøp mat/drikke

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →