Event_18980

Berit Nordstrand

Spis bra – lev godt

Berit Nordstrand trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi, formidler hun alt du trenger å vite om maten, tarmbakteriene, kroppen og helsa. 

Gjennom 25 år har hun som lege hatt fokus på «Mat som medisin». Her får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra og leve godt.

La Berits foredrag bli starten på resten av ditt liv
Berit er kjent for å kunne omsette komplisert medisinsk kunnskap til morsomme historier og enkle metaforer. Som tilhører kan du tilegne deg nok kunnskap på knappe 2 timer til å starte en positiv forandringsreise med effekt på resten av ditt liv. Du vil kunne forstå sammenhengen mellom mat, stress, aktivitet og søvn på en måte som inspirerer og motiverer. Og du får det du behøver av verktøy til å sette i gang.

Berits bakgrunn og erfaring
Berit har bakgrunn som lege. Hun er spesialist i klinisk farmakologi og toksikologi, og spesialist i rus- og avhengighetsmedisin. Hun er også kognitiv terapeut. Som overlege på St.Olavs Hospital etablerte Berit rutiner for individuel kostholdsbehandling av pasienter. Hun har hatt opplæring av både pasienter, leger og annet helsepersonell.

Berits univers
Berit Nordstrand har skrevet og utgitt til sammen 15 populære bøker fra 2012 og 2022. I tillegg har hun hatt foredrag for over 30 000 mennesker per år over det ganske land. Mange har oppsøkt foredragene hennes for en generell forbedring av egen helse, mens andre har søkt hennes kunnskap mot mer spesifikke helseutfordringer. Berit har laget metoder for hvordan du trinnvis både kvitter deg med overflødige kilo, kommer i form, sover bedre, kjenner på mer energi, kommer i bedre humør og får bedrekonsentrasjon og hukommelse. Hun har også laget metoder for hvordan du med enkle grep kan bremse og reversere din biologiske aldring. I tillegg gjør hun stor suksess med metoden «Omstart30» med fokus på å styrke tarmbakteriefloraen, dempe inflammasjon og lindre helseplager. Hun driver nettportalen BeritNordstrand.no, nettkursene «Ny Start» (Tarmens Medisin), «Omstart30» og nettsamfunnet «Klubb Nordstrand». Her tilbyr hun ukemenyer, steg-for-steg-videoer, foredrag og live-sendinger.

Nå har Berit nok en gang oppsummert kunnskapen i form av en ny bok «Berits mat- og livsstilsjournal». Verken overvekt, diffuse smerter, helseplager eller sykdom handler om flaks eller uflaks. Et svekket tarmbakteriemangfold og inflammasjon (betennelse) kan gjøre deg både overvektig, energiløs og syk. Berit gir deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan bli kvitt uønskede kilo og helseplager ved å kose deg med mat som kan styrke dine gode tarmbakteriehjelpere. Hun gir deg også tips som gjør at du kan spise MER og fortsatt gå ned i vekt.

En bonus kan være både bedre energifølelse, nattesøvn, konsentrasjon og hukommelse.

SPIS BRA – LEV GODT
«Spis deg slank, energisk og frisk»

  • Hva om du kunne bli kvitt overflødig bukfett uten kaloritelling og sulteforing?
  • Hva om du fikk verktøy til å lindre irritabel tarm, astma og allergi?
  • Hva om du kunne dempe helseplager knyttet til inflammasjon, slik som smerter, TYPE-2-diabetes, høyt blodtrykk og autoimmune lidelser?
  • Hva om du kunne sove godt og våkne gladere og mer uthvilt?
  • Hva om du kunne få tilbake energien og kapasiteten du hadde før Covid-19?

«Foredraget med Berit ble en aha-opplevelse for meg. Etter utallige mislykkede slankekurer hadde jeg nesten gitt opp håpet. Jeg ble superinspirert, fulgte hennes råd, spiste masse nydelig mat og ble kvitt både overvekt og sykdom»

«Jeg har spist meg fri fra både overvekt, Type-2-diabetes og høyt blodtrykk. Energifølelsen og humøret er på topp».

TORSDAG 02.0319.00STORSALEN

PRIS: 340,- TIL 390,-

Praktisk informasjon

Varighet: 2t. 15min. inkl. pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →