Event_16961

Barnebølgen: The Sverre Sverre

Musikk for folk som ikke har levd sånn kjempelenge.

The Sverre Sverre er musikk for den som vil være med på å synge av og til. Og noen ganger helst bare sitte og høre på. Sangene handler om at det kan være vanskelig å bestemme seg, om å lære svensk, om at mammaer har pappaer og mange andre ting.

The Sverre Sverre er et nytt prosjekt fra multimusikant, låtsnekker og sykkelreparatør Sverre Thorstensen og trommis Birger Mistereggen. Det hele startet da Sverre jobbet som musikklærer i ungdomsskolen. Det er jo ikke så vanskelig å spille en akkord på gitar eller slå på en tromme, men noen barn hører veldig lite musikk i oppveksten. Derfor ville han prøve å være med på å sørge for at barn får gøyale ting å høre på i barneårene. Noe barna ser at noen har laga, noe de hører at noen har spilt, noe de ser at noen er glade i. Og slik oppstod The Sverre Sverre, som nå kommer til Bølgen.

Barnebølgen
På utvalgte lørdagsformiddager inviterer vi til barneforestilinger i Blåboksen. Dette er konserter på barnas egne premisser. Her kan man, danse, nynne og synge med hvis man vil! På Barnebølgen koster det KR. 50,- å komme inn for barn og 80,- for voksne. Se alle Barnebølgen arrangement her.

LøRDAG 10.1214.00BLåBOKSEN

PRIS: 50,- TIL 80,-

Praktisk informasjon

Varighet: Ca 60 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Stå- og sitteplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →