Event_31856

BarneBølgen: Marihøne Airlines

Bli med på en flytur med Marihøne Airlines!

Vi lover en turbulent reise gjennom store luftlommer, urytmiske krumspring og en sky av forvirring. Med en propell fra eller til, Marihøne Airlines lover alltid å lande med livet i behold, sånn at alle kan rekke korresponderende transport hjem. Bonus: alle får i gave et bittebittebittelite mikrominityrfly, det er så lite at du ikke kan se det med det nakne øye, men hvis du vil ha det, så får du det.

Marihøne Airlines med Igor, Atdle og Nesa, er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improv, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi.

Atdhe Marku (Atdle Markus) er pianist, bassist og trekkspiller med bachelor i pedagogikk og jobber med musikk og barn i Larvik. Nenad Mihajlovic (Nesa Miguel) er gitarist og tenor med jazz-bachelor fra konservatoriet i Vienna, og jobber nå som kulturhusvert og gitarlærer i Porsgrunn og Skien.

I samarbeid med Samspill International Music Network.

LøRDAG 23.1113.00BLåBOKSEN

PRIS: 100,-

Praktisk informasjon

Varighet: 45min. uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →