Event_27158

Barnebølgen: Du og jeg og vi 2-3-4

Spellemannominerte Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! 

Denne gøyale gjengen tar med barna på musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

I 2021 slapp de sitt andre album, Balkongfest. Det mottok strålende anmeldelser og ble belønnet med Spellemannsnominasjon.

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.” – Tor Hammerø

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, A Tonic for the Troops m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.” – Embret Rognerød, Periskop

Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken: vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg: vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset: vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

LøRDAG 23.0313.00BLåBOKSEN

PRIS: 100,-

Praktisk informasjon

Varighet: 40min. Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Blåboksen Stå/ Sitte: Sitteplasser, nummerert Arrangør: Bølgen Kulturhus

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →