Event_24830

Bare Egil Band

Bare Egil Band legger ut på soloturne i 2024!

Bare Egil Band, det legendariske enmannsbandet til Egil Hegerberg, er klar for en ny soloturne i 2024. Denne kvelden får vi servert noen av Bare Egil Bands største hits, samt nye låter fra de kommende platene «Endelig», «Den syngende rettsreferent» og «Norge på kryss og tvers volum 6».

Bare Egil Band er kjent for sin humoristiske og ironiske tilnærming til musikk, med tekster som spenner fra det absurde til det politiske. Han har gitt ut et titalls studioalbum siden debuten i 1996, og har hatt flere hits som “Tagging”, “Bæsj i skjegget” og “Arne går mot døra”. Han har også vært medlem av band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo og Black Debbath og er kjent fra TV gjennom sine hyppige opptredener i programmer som «Brille», «Nytt på nytt» og «Kongen befaler».

Bare Egil Band lover en variert konsertopplevelse, men dette er en grov overdrivelse. Det blir som vanlig akustisk gitarspilling og en sangstil som spenner fra mumlesynging til skriking. Men underholdende blir det! Nokså!

20års aldersgrense og leg. plikt.

FREDAG 01.0321.00SANDEN SCENE

PRIS: 325,- TIL 375,-

Praktisk informasjon

Varighet: 75-90min. Aldergrense: 20 år Sal: Sanden Scene Stå/ Sitte: Sitteplasser, unumm. Arrangør: Bølgen kulturhus & All Things Live

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før flesteparten av våre konserter/ forestillinger. I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Jul på Bølgen!

Skap gode minner med de du er glad i, sammen med oss!

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →