Event_16776

AvlystBackbeat – Det Betales

Det Betales er dessverre nødt til å avlyse sin konsert «Backbeat» 06. oktober på Bølgen.

Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no.
Vi beklager de ulempene avlysningen medfører for deg. Vi har mange flotte konserter på programmet, se gjerne nettsiden vår for oversikt.
Vennlig hilsen Bølgen Kulturhus


The Beatles vil alltid stå som verdens største band!

Det Betales fra Drammen har gjort hyllest til The Beatles  i over 45 år. De har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manger Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world» Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller. Deres show Backbeat tar for seg den tiden The Beatles bodde og spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band. John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt» Det har Det Betales gjort noe med, og låten Bad Boy er nå utgitt på plate og video. I showet høres kjente låter som Twist & Shout, Roll over Beethoven, Rock & roll music og mange andre udødelige klassikere.

Det blir også servert en kavalkade med de største Beatles slagerne, slik som A Hard days night, Yesterday, Penny Lane, og Hey Jude.

Her er høy allsangfaktor!

TORSDAG 06.1019.00STORSALENAvlyst

PRIS: 450,- TIL 490,-

Praktisk informasjon

Varighet: Ca 90 min uten pause Aldergrense: Tillatt for alle Sal: Storsalen Stå/ Sitte: Stå- og sitteplasser Arrangør: Bølgen Kulturhus & Artisthuset as

Mat og drikke informasjon

Utenom våre ordinære åpningstider åpner baren minimum 1 time før alle konserter/ forestillinger.
I arrangementsbaren får du kjøpt drikke og enkel snacks.

Les mer om Sanden og finn åpningstider her.

Kanskje du også liker…

Kultur rett i innboksen?

Få med deg alt som skjer på Bølgen!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få spesialtilbud og siste nytt.

Innhold

Snarveier

Praktisk informasjon her

Hva er åpningstidene?

Jeg vil arrangere noe!

Jeg ønsker å leie lokale!

Siste nytt fra Bølgen →