Bølgen Kulturhus ligger flott til ved vannkanten i Larvik, og er et ungt og dynamisk kulturhus på ni år. Huset har fire kinosaler, tre scener, cafe og bar, samt eget kunstgalleri. Huset har årlig ca. 200.000 besøkende fordelt på kultur, kino og konferanse. Kulturhusets visjon er å være ett av landets ledende kulturhus, for alle- for den enkelte. Alt strategiarbeid knyttes opp til denne visjonen.

Sommerjobb på Sanden Kafe&BAR

Sanden Scene | Kafé&Bar forbereder en hektisk periode fremover og søker derfor entusiastiske personer til servering inne og ute. Vi arrangerer, i tillegg til ordinær kafedrift, også konferanser, konserter og andre kulturarrangementer på våre scener.
Som servitør på Sanden jobber du hele tiden for å servere våre gjester gode opplevelser og føle seg hjemme. Vi søker store smil både med, uten og noe erfaring fra bransjen. Hos oss vil du møte gjesten, ta bestillinger, servere mat og drikke i tillegg til rydding og renhold av gjesteområder. Daglige rutineoppgaver faller også inn under ansvaret i stillingene.

Hvem er det vi ønsker skal søke?

  • Deg som elsker folk og hektiske dager
  • Deg som finner stor glede i å glede
  • Deg som holder hodet kaldt selv når solen steker
  • Deg som synes 10.000 skritt på en dag er en god start
  • Deg som sprer positiv energi rundt degDeg som identifiserer deg med Bølgens verdier raushet, glød og mot

Siste frist for å søke er 8 mai, men vi vurderer søknader fortløpende så her gjelder det å være rask. Det vil være muligheter for oppstart etter avtale, primært i helger frem til skoleferien. Vi har også et tett program utover høsten, slik at det vil være muligheter for jobb gjennom vår høysesong.
Har du spørsmål om jobben ringer du til Kim Samuelsen på telefon 98807458. Søknader sendes til
kim@bolgenkulturhus.no

Kommende arrangementer


Foredrag – Redesign med Ingrid Bergtun

Bølgen 1, nummerert
Les mer...

Kjøp billett

Tryllefløyten av Mozart • Fra Opera Paris

Bølgen 3, nummerert
Les mer...

Kjøp billett

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Teaterhuset Munken Hovedscene
Les mer...

Kjøp billett