Bølgen Kulturhus ligger flott til ved vannkanten i Larvik, og er et ungt og dynamisk kulturhus på ni år. Huset har fire kinosaler, tre scener, cafe og bar, samt eget kunstgalleri. Huset har årlig ca. 200.000 besøkende fordelt på kultur, kino og konferanse. Kulturhusets visjon er å være ett av landets ledende kulturhus, for alle- for den enkelte. Alt strategiarbeid knyttes opp til denne visjonen.

Ledig stilling som bar- og restaurantsjef ved Bølgen Kulturhus

Tenker du at Mat + Kultur = Sant?

Da vil vi ha deg med på laget!

Til nyopprettet stilling ved Bølgen Kulturhus søkes bar- og restaurantsjef. Stillingen inngår i Bølgens ledergruppe.

Siden oppstart av Bølgen Kulturhus har driften av Sanden Kafé & Bar vært drevet av eksterne drivere som har hatt ansvaret for all beverting til Bølgens gjester, herunder ordinær kafèdrift, kurs og konferanse og ved kulturarrangementer. Bølgen skal nå overta driften her selv og søker etter en dyktig og engasjert avdelingsleder.

  • Du er en person som har god erfaring i bransjen og som er flink med andre mennesker. 
  • Du vet hva kvalitet og presisjon er, og kan motivere dine medarbeidere til å gi gjesten den beste opplevelse hver gang.
  • Du har god økonomisk forståelse og du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeidsforhold.
  • Du er en synlig leder med gode samarbeidsevner.
  • Du er «hands on» i driften og setter ditt personlige preg sammen med ditt team av medarbeidere.
  • Det å planlegge og gjennomføre er en av dine sterke sider, og du har gode referanser som personalleder. 

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig operativ drift og ledelse av kafè, bar og kjøkken
  • Ansvar for rekruttering, opplæring og oppfølging av ansatte
  • Utvikle mat- og drikkekonsepter basert på kulturelt innhold i samspill med resten av kulturhuset
  • Økonomistyring, prognoser, kostnadskontroll, budsjettansvar, ansvar for oppgjør av kasser og fakturering, samt oppfølging av HMS og IK-mat
  • Etterleve Bølgens verdier: raushet, glød og mot

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Du har utdanning innen ledelse/servering/service
  • Minst fem års erfaring fra bransjen og har stor kompetanse om både mat og drikke
  • Tidligere erfaring fra konferanse- og arrangementsarbeid er et pluss
  • Du besitter en tydelig kommunikasjonsform på både norsk og engelsk
  • Ledererfaring med resultat og personalansvar
  • Ha evnen til å planlegge langsiktig – og samtidig inneha gjennomføringsevne
  • Du er fleksibel, serviceinnstilt, strukturert og er selvgående og initiativrik
  • Du er løsningsorientert og har god ordenssans 

Vi tilbyr:

  • Interessante oppgaver
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • God pensjonsordning og en solid arbeidsgiver
  • En spennende arbeidsplass med gode muligheter for å kunne påvirke
  • En arbeidsplass med interessante produkter og hyggelige og flinke kolleger
  • Et godt arbeidsmiljø med høy kompetanse
  • En variert arbeidshverdag

Ønskelig oppstart 1. august. 

For å søke denne stillingen, må du klikke på knappen «Søk stilling» og du blir tatt videre til vår søknadsportal.

Kommende arrangementer


Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Foajekonsert: Evergreeners

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Barnebølgen: Tusmørke

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett