Ordinære åpningstider i utstillingsperioder:

onsdag:
kl. 17.00 – 20.00

lørdag – søndag:
kl. 13.00 – 17.00

Gratis inngang.

Galleri Bølgen

Galleriet har varierte utstillinger i tett samarbeid med Larvik Kunstforening. Utstillingene varierer mellom å være av lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere.

Ønsker du å stille ut på Galleri Bølgen?

Ta kontakt med:
Tone Johansen  tone@toniton.no // 907 22 736
Andreas Gilhuus andreas@bolgenkulturhus.no // 924 99 256

Larvik Kunstforening

Larvik kunstforening arrangerer 6-8 utstillinger i Galleri Bølgen i året, samt kunstforedrag og andre arrangement.
Klikk her for informasjon om Larvik Kunstforening og medlemskap.

Astrid Wittersø

Astrid Wittersø sine abstrakte maleri har ofte forbindelser til natur – til Vestlandets vær og fjellformasjoner – eller til horisonter på Østlandet. Andre arbeid viser kjente og nye stemninger i indre opplevelse. Bildene får et åpent språk – ofte klarere enn ved bruk av ord. Intuisjonen og den spontane malergleden lar strøket få sin fysiske form. Arbeid med tekstil og glassmosaikk viser et spill med materialer, lys og farger. Hun har mottatt flere kunstnerstipend, hatt offentlige utsmykkingsoppdrag og flere separatutstillinger.

Utstillingen vil være å se i Galleri Bølgen frem til 15. april 2018
Åpent; Ons. 17.00 – 20.00 lør – søn. 13.00 – 17.00

Gratis inngang!

Ari Behn, Mikael Persbrandt, Per Heimly og Tor Rafael Raae

Larvik kunstforening har gleden av å presentere fire kunstnersjeler med ulike uttrykksformer i Galleri Bølgen i januar.

De fire kunstnerne Ari Behn, Mikael Persbrandt, Per Heimly og Tor Rafael Raael stiller ut i Galleri Bølgen. Per Heimly og Tor Rafael er etablerte kunstnere som har arbeidet sammen i en årrekke, mens Behn og den svenske skuespilleren Persbrandt er for de fleste mer kjent gjennom litteratur, film og teater, men har og jobbet med visuell kunst.

Mette Stensholt Schau åpner utstillingen med kunstnersamtale.

Utstillingen vil være å se i Galleri Bølgen frem til 28 januar 2018.
Åpningstider: Ons. 17-20, lør.- søn. 13-17
Gratis inngang.

Lørdag 20. januar kl. 13:15 i Galleri Bølgen leser Ari Behn et utdrag fra boken sin «Tiger i Hagen». Velkommen!

Tiger i hagen inneholder 11 fortellinger som skildrer vold og død, livet i offentligheten og journalister i krig, et tv-team som møter yakuzaen i Japan, en mannlig asylsøker på rømmen sammen med et av ofrene fra Utøya, ungdommelig forelskelse i Amerika, ensomhet og tap av kjærlighet. Tekstene hans er beskrivelser av menneskers liv og skjebne; de er vendt mot verden, og skrivemåten representerer en markant utvikling i Behns forfatterskap.

Vær så god, sitt – Svein Ivar Dysthe

De fleste av oss her med stor sannsynlighet benyttet seg av Svein Ivar Dysthes sittemøbler uten av en gang å være klar over det. Fra bingosaler og bedehus, til Henie Onstads Kunstsenter og Oslo Lufthavn har Dysthes design preget både offentlige og private miljøer fra 60 – tallet frem til idag. Publikum får gjennom utstillingen et unikt innblikk i Dysthes design.

Man får blant annet anledning til å sitte i et utvalg av de ikoniske møblene. Med genuin interesse og forståelse for god design har Dysthe blitt rangert som en av Norges mest markante designere i etterkrigstiden.
Vær, så god sitt! Åpnes av designer Atle Tveit

Utstillingen vil være å se i Galleri Bølgen frem til 4. mars.
Åpent: Ons. 17.00 – 20.00 lør. – søn. 13.00 – 17.00
Gratis inngang.