Kjøp billett

Torsdag 5. mars
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris fra 550,- til 590,-

Varighet:
3t. inkl. pauser

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
foredrag, satyricon, vinsmaking

Vinsmaking med Sigurd Wongraven

Denne kvelden er det dags for vinkurs med Sigurd Wongraven på Sanden!

Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 20-25 årene og betydelig vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner gjennom selskapet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd’s lidenskapelige vinunivers hvor han samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra klassiske vinregioner i jordsmonnsspreget stil, men med et unikt og eget preg. Wongraven er involvert i alle faser av produksjon med særlig fokus på vinifikasjon og tilhørende prosesser. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz.

Han har med tiden opparbeidet seg en bred portefølje som viser Sigurds store kompetanse innen vin og vinproduksjon. Dette blir en kveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag.

Velkommen!

Aldersgrenser
18 år eller verge.

Lignende arrangementer


Slik takler du idiotene på jobben

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ingvild Tennfjord: Vinsmaking - Veien til Piemonte

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Grendehuset

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett