Kjøp billett

Torsdag 5. mars
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris fra 550,- til 590,-

Varighet:
3t. inkl. pauser

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
foredrag, satyricon, vinsmaking

Vinsmaking med Sigurd Wongraven

Denne kvelden er det dags for vinkurs med Sigurd Wongraven på Sanden!

Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 20-25 årene og betydelig vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner gjennom selskapet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd’s lidenskapelige vinunivers hvor han samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra klassiske vinregioner i jordsmonnsspreget stil, men med et unikt og eget preg. Wongraven er involvert i alle faser av produksjon med særlig fokus på vinifikasjon og tilhørende prosesser. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz.

Han har med tiden opparbeidet seg en bred portefølje som viser Sigurds store kompetanse innen vin og vinproduksjon. Dette blir en kveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag.

Velkommen!

Aldersgrenser
18 år eller verge.

Lignende arrangementer


Kreft - kan man gjøre noe selv?

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Til Paris med Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Helsekonferansen 2020

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett