Kjøp billett

Lørdag 17. september
Storsalen
kl. 18:00
Pris ,-

2 forestillinger
17. sep


Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Fargespill Larvik, Larvik Kommune

"Vårt lille land"

– Fargespill Larvik møter Matata

Fargespill Larvik inntar Storsalen i Bølgen og inviterer igjen til et fyrverkeri av en forestilling!

«Vårt lille land» handler om musikk, møter mellom mennesker, identitet og om tilhørighet. Hva kan vi få til når 80 barn og ungdommer tar med seg sin musikalske inspirasjon og sine kreative impulser, og deler dem med hverandre? Det spørsmålet stiller vi på nytt hver gang Fargespill Larvik samles.
Derfor er hver forestilling unik – det er danserne og sangerne som selv gir av sin musikalske identitet til oppsetningen, og lærer av hverandres.

Med på scenen i år er også den anerkjente dansegruppen Matata. Etter å ha jobbet med Fargespill Larvik i vår, opptrer de endelig sammen på scenen – der aktørenes uttrykk møter profesjonelle dansere, og urbane danseuttrykk møter tradisjonsmusikk og dans fra hele verden. På scenen møter vi også Fargespill Oslo som sammen med Fargespill Larvik har hatt flere oppdrag i år både på Dansens Dag på Operataket og Melafestivalen i Oslo. Vi gleder oss til å stå sammen på scenen «vår» i Storsalen i Bølgen.

Fargespill Larvik inviterer til en god time fullspekket med inspirasjon fra ulike musikksjangre, tekstspråk og dansestiler, med vårt “lille” land som utgangspunkt. Da kan vi trygt love en musikalsk feiring du ikke finner noe annet sted enn i Bølgen
Kulturhus lørdag 17. september.

Forestillingsdager

Lignende arrangementer


Svanesjøen - Kyiv National Ballet

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nøtteknekkeren

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett