Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Lørdag 25. september
Galleri Bølgen
kl. 13:00
Gratis!

Varighet:
13-17

Arrangør:
Vi350 / Larvik Kunstforening

Anbefales hvis du liker:
foto, journalistikk, larvik

VÆR HER NÅ - Kristian Bålsrød

VÆR HER NÅ
Kristian Bålsrød

25. september – 24. oktober // Årets jubileumsutstilling – fotojournalistikk

I samarbeid med Larvik Kunstforening og Vi350.

Åpning lørdag 25. september kl. 13:00

VÆR HER NÅ er en utstilling der vi får oppleve fotojournalist Kristian Bålsrøds blikk på byen han kaller sin egen. Energien. Menneskene. Alt det vi er mest stolte av, og noe av det vi bare må le anerkjennende til. Et nært, vart, rørende, men også morsomt portrett av oss selv, med alle våre særegenheter. En fotojournalistisk utstilling med opplevelser og mennesker Kristian møter sommeren 2021, nøye valgt ut og satt sammen med det beste fra prosjekter som Vi i Larvik, og Omhu. Prosjekter som har gått, og kommer til å gå rett inn i hjerteroten av hva som er Larvik.

Med den fotojournalistiske utstillingen VÆR HER NÅ ønsker Kristian Bålsrød spesielt å minne oss alle på at et godt samfunn – er et samfunn der hvert enkelt menneske føler seg verdifullt, hver enkelt stemme føler seg hørt, og hvor hver person kan få brukt sine evner til fulle. Der drømmer kan bli realisert gjennom tillit til egne evner og samarbeid med andre mennesker. Bålsrød mener at alt det en ønsker for seg selv, eller drømmer om å få til, kan oppnås – her i Larvik. Det tror vi at flere har godt av å vite.

Om Kristian Bålsrød (1982):
Journalist og fotograf bosatt i Farrisbygda i Larvik. Helt siden han flyttet tilbake til hjembyen sin i 2014, har byen og menneskene her vært hans store prosjekt. Bålsrød er kjent for å finne nye måter å bruke journalistikk på, for å nå ut til mennesker og inspirere dem, og spesielt til å inspirere til og ta del i menneskene rundt en, og samfunnet en bor i.

Lignende arrangementer


Gerd Borchgrevink «BRUDD – The Beauty of Stoned Core Material»

Galleri Bølgen
Les mer...

Gratis!

Nicolaus Widerberg

Galleri Bølgen
Les mer...

Gratis!

Ole Børud og Kongelige Norske Marines Musikkorps

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett