Kjøp billett

Lørdag 28. mai
Bølgen Uteområdet
kl. 22:30
Pris 200,-

Varighet:
2t.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Utekino! Top Gun: Maverick // Premierehelg

Tom Cruise er endelig tilbake som Maverick i Top Gun!

Den fryktløse jagerpiloten Pete «Maverick» Mitchell er tilbake! Etter tretti år i tjeneste som toppilot i den amerikanske marinen, er Maverick akkurat der han ønsker å være. Han har takket nei til en karriere på bakken med høyere rang, til fordel for å sveve høyt og sprenge grenser som testpilot.

Når Maverick får i oppgave å trene en ny gruppe unge Top Gun-piloter for et spesialoppdrag, så møter han samtidig spøkelser fra fortiden. En av pilotene er nemlig Bradley Bradshaw (Miles Teller), sønn av Mavericks avdøde venn, Nick «Goose» Bradshaw. Maverick må nå konfrontere sin dypeste frykt, samtidig som han forbereder seg på et oppdrag som ingen pilot noensinne har sett maken til.

Med Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Monica Barbaro, Ed Harris


Praktisk informasjon:

Varighet: 2 t. 10 min
Aldersgrense: 18 år, ingen vergeordning.

Utekinoen settes opp i front av Bølgen, på brygga på utsiden av Sanden Scene Kafé & Bar. Selv om det er vår i lufta kan det allikevel bli kjølig utover kvelden så kle deg godt! Ta gjerne med boblejakke, votter, lue og pledd.

Drikkevarer kan kjøpes på Sanden Kafé & Bar, kioskvarer fås kjøpt på området.

Det er ikke lov å ha med medbrakte drikkevarer.

NB! Blir det regn og dårlig vær flytter vi kinovisningen inn i Storsalen. Alle som har kjøpt billett får altså se filmen selv om det skulle bli regn og dårlig værforhold.

Varmt velkommen til vårens store ute-opplevelse på Bølgen!