Kjøp billett

Torsdag 7. mars
Sanden Scene
kl. 19:00
50.00 - 150.00 kr

Varighet:
2t. inkl. pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
fiolin, klassisk, klaver, unge talenter

Ung klassisk

Det er duket for en helaften med klassiske perler fra barokken til vår tid. På Sanden Scene møter vi de lokale talentene Rebecca Nøstrud Isaksen (15) på fiolin og Dag Øyvind Larsen (22) som trakterer klaveret.

Gjennom flere år har denne unge duoen opptrådt en rekke ganger sammen og de har begge vunnet Norsk Tippings Drømmestipend, mottatt Arve Tellefsens Talentpris, vunnet priser i den nasjonale klassiske Midgardkonkurransen, opptrådt som solister i NUMK’s Nyttårskonsert i Bølgen og arrangert flere konserter sammen. Dag Øyvind har hatt masterclass med pianister som Wolfgang Plagge, Ran Zemach og Milan Rabrenovic, mens Rebecca har hatt masterclass med fiolinister som Arve Tellefsen, Kolbjørn Holthe og Ingerine Dahl, og er for tiden elev på Norges Musikkhøyskole gjennom fiolinprofessor Terje Moe Hansen og NMH’s talentutviklingsprogram.

Sammen håper duoen å kunne glede publikum med både virtuositet, engasjement og nydelige melodier gjennom håndplukkede stykker fra skikkelser som Grieg, Franck, Mozart, Faure og en rekke andre.

Lignende arrangementer


Blicher Hemmer Gadd

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Ole Børud

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

«Du och jag farsan» m/ Jack Vreeswijk og CajsaStina Åkerström

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett