Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 3. desember
Sanden Scene
kl. 19:00
Gratis!

Varighet:
ca 90min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Horgen-Jonsson AS

Anbefales hvis du liker:
mennesket, panel, råd

Torsdagsrådet

Har du hørt Lørdagsrådet på P3? Bli med på Larviks egen variant; Torsdagsrådet!

På scenen møter du en psykolog og to psykologiske rådgivere. Med humor, glimt i øyet og varme diskuterer de seg frem til løsningen på problemstillinger eller spørsmål fra salen. Ingen spørsmål er for små, ingen for store.

Det første Torsdagsrådet tar for seg tematikken jul.
Fenomenet jul og julefeiring kan være like lystbetont og gledefylt som det kan være problematisk og komplisert. Derfor setter vi av litt tid og går løs på spørsmål som for eksempel:
«Kjæresten min er fra Vestlandet og forlanger pinnekjøtt på julaften, men i år vi skal være sammen med min familie fra Stavern og der blir det kun ribbe. Hva gjør jeg for å sikre julefreden??»

«I år er det første gang familien skal feire jul sammen etter at mamma gikk bort i sommer. Har dere noen tips om hvordan man kommer seg gjennom den første julen uten en man er glad i ?»

«Hvordan kan man klare å ta vare på seg selv og ikke være helt utslitt før julekvelden når man skal passe på at mine, dine og våre barn har det bra, gjøre juleinnkjøp, vaske og pynte, og samtidig stå i full jobb. Jeg elsker julen, men er ofte utslitt på julaften. HJELP!»

Alle spørsmål kan sendes inn på forhånd, eller sendes inn anonymt underveis fra salen. Alle gis full anonymitet.
Torsdasgrådet lover en kveld med glimt i øyet, hvor humor og alvor møtes i en fin miks. Sett av kvelden med venninne-gjengen, ektefelle eller kjæresten.

Om Torsdagsrådet
Panelet blir bestående av en psykolog, to psykologiske rådgivere. Du er velkommen til å oppsøke panelet etter arrangementet  dersom du har spørsmål eller ønsker videre info/ konsultasjon.

Daniel
Daniel Jonsson er født 1969, bosatt i Stavern og har to barn. Han har er utdannet ved Gøteborgs universitet og har sin teoretiske base i psykodynamiske teorier, kombinert med kognitiv metodikk. På senere år har han videreutdannet seg innenfor MBT, mentaliseringsbasert terapi og har gått i veiledning hos psykiaterne/professorene Finn Skårderud og Sigmund Karterud. Han har jobbet som privatpraktiserende psykolog i mer en 10 år.

Maud
Maud Østby er født i 1987 og er oppvokst i Larvik. Hun fullførte sin bachelorgrad i psykologi i New York, etterfulgt av en master i Klinisk Mental Helse Terapi ved Long Island University Post.  Som nyutdannet jobbet Maud ett år som psykologisk rådgiver hos en privat i psykolog i New York. Der praktiserte hun prinsipper fra den humanistiske terapi formen som legger vekt på personlig vekst og ansvar, ekthet, selvbevissthet, og ubetinget positiv aksept. Hun begynte som psykologisk rådgiver hos Horgen-Jonsson AS i 2020.

Eva
Eva Sofie Flølo er født 1995, og opprinnelig fra Bamble i Telemark. Hun flyttet til Larvik Juli 2019, etter å ha gjennomført sin mastergrad i Klinisk og Helse psykologi ved Eötvös Loránd University i Budapest. Foregående gjennomførte hun sin bachelorgrad i psykologi ved Høyskolen i Innlandet, avd. Lillehammer. Hun begynte som psykologisk rådgiver hos Horgen-Jonsson AS i 2019.  Hun har erfaring innenfor arbeid med voksne, ungdom og barn med ulike utfordringer. Blant annet innenfor rus og psykiatri, psykisk utviklingshemning, personlighetsforstyrrelser, samt andre ungdomsrelaterte tematikker.

Lignende arrangementer


Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Linda Eide: Oppdrag Mottro

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett