Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Torsdag 18. november
Sanden Scene
kl. 19:00
Gratis!

Varighet:
Ca 90 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
lørdagsrådet, panel

Torsdagsrådet • Psykisk helse – de pårørende

Torsdag 18. November tar Torsdagsrådet for seg et viktig tema som ofte blir glemt i forhold til psykisk helse – nemlig de pårørende. Denne kvelden skal fokuset være på de pårørendes rolle når deres kjære eller nære har psykiske utfordringer. Hvordan kan vi best støtte den som sliter, men samtidig ikke glemme oss selv på veien?

Er det lov å trekke seg litt tilbake, når du føler at du ikke har mer å gi? Hvilke følelser er ok å kjenne på når det stormer som verst? Hvordan kan du som pårørende ta hånd om deg selv for å sikre at du ikke tømmer deg helt for energi?

Send oss gjerne dine spørsmål og tanker i forkant, men det er også mulig å stille spørsmål underveis denne kvelden.  Vi ser frem til å tenke høyt og reflektere sammen med dere. Alle er velkomne!

Spørsmål kan sendes til Eva-Sofie@horgen-jonsson.no


Har du hørt Lørdagsrådet på P3? Bli med på Larviks egen variant; Torsdagsrådet!

På scenen møter du en psykolog og to psykologiske rådgivere. Med humor, glimt i øyet og varme diskuterer de seg frem til løsningen på problemstillinger eller spørsmål fra salen. Ingen spørsmål er for små, ingen for store.

Torsdagsrådet lover en kveld hvor humor og alvor møtes i en fin miks. Sett av kvelden med venninne-gjengen, ektefelle eller kjæresten.

—-

Billetter
Gratis inngang – men sikre deg inngang ved å hente ut gratisbillett her.

Lignende arrangementer


Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gordon Buchanan

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

"Åse & Trond" – konsert og samtale med Åse Kleveland

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett