Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Torsdag 7. oktober
Sanden Scene
kl. 19:00
Gratis!

Varighet:
Ca 90 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
lørdagsrådet, panel

Torsdagsrådet – Om utroskap

Har du hørt Lørdagsrådet på P3? Bli med på Larviks egen variant; Torsdagsrådet!

På scenen møter du en psykolog og to psykologiske rådgivere. Med humor, glimt i øyet og varme diskuterer de seg frem til løsningen på problemstillinger eller spørsmål fra salen. Ingen spørsmål er for små, ingen for store.

Torsdagsrådet lover en kveld hvor humor og alvor møtes i en fin miks. Sett av kvelden med venninne-gjengen, ektefelle eller kjæresten.

Kveldens tema: UTROSKAP

Utroskap er ofte ikke et ukjent begrep. I løpet av livet kommer vi alle til å ha en historie knyttet opp mot ordet. Enten dette er en historie som involverer oss selv, naboen, venner, familie eller andre bekjente. Til tross for vårt kjennskap til ordet er det fremdeles flere spørsmål mange av oss kunne tenkt seg besvart. Eksempelvis: Hva kategoriseres egentlig som utroskap? Hvordan kan et forhold overleve utroskap? Er det mulig å bygge tillit til partneren sin igjen?

Dette er eksempler på spørsmål Torsdagsrådet skal drøfte med dere 07. Oktober. Dersom du sitter med spørsmål rundt dette temaet, er det bare å sende inn allerede nå til Eva-Sofie@horgen-jonsson.no. Det vil også være mulig å stille spørsmål anonymt underveis i programmet, dette får dere høre mer om på selve dagen.

—-

Billetter
Gratis inngang – men sikre deg inngang ved å hente ut gratisbillett her.

Lignende arrangementer


Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gro - eller gro fast?

Storsalen, unummerert
Les mer...

Kjøp billett

Velkommen inn - Storgata 29

De gamle stuer
Les mer...

Kjøp billett