Kjøp billett

Torsdag 13. februar
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris 120,-

Varighet:
75min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
foredrag, mat, vin

Til Paris med Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan

Parisere går til lunsj og middag med entusiasme. Mesterkokken og hans kjæreste elsker Paris og deler alle sine favorittsteder. 

Det trenger ikke være kokekunst med stjerner for at du skal få den gode følelsen. Det trenger ikke være damaskduker, dyrt porselen, krystall eller glitter og stas. Det trenger ikke være modernistisk og avantgarde. Det eneste som trengs er entusiasme, mat og atmosfære som setter oss i godt humør. I Paris er spising en idrett. I boken Bonjour Paris – steder vi liker å gå til forteller Hellstrøm og Rennan om nettopp det; stedene vi liker å gå til i denne vidunderlige byen.

Eyvind Hellstrøm er en prisbelønt gourmetkokk. Han har også vært programleder for flere TV-program, senest Truls à la Hellstrøm som de også fikk Gullrute for i 2019. Hellstrøm har gitt ut flere bestselgende bøker tidligere om mat, reise og vin.

Anita Rennan er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere TV-programmer. Med sin lidenskap for fotografering, reise og mat har Anita sammen med sin partner i livet, Eyvind Hellstrøm, laget flere kokebøker om reise og mat.

Samtalen ledes av Trond Aarstad Jr.

Fri aldersgrense.


Tapasbuffet!

Vi byr på tapasbuffet og drikke før forestilling!
Mat blir servert fra 17.30 til 18.30. Vi gleder oss til å ta dere imot på Sanden!

Innholder Inneholder krydderpølse, spekeskinke, choritzo, focaccia, oliven, aioli, laksewraps, fetaost, marinerte reker og syltet løk. Kaffe på huset! Du kan også velge å kjøpe tapasbuffet med mineralvann eller øl, vin, prosecco. Bestilles i kjøpsprosessen.

PS. Forhåndssalget stopper 3 dager før forestilling.

Allerede kjøpt billett? Bestill tapasbuffet her!


 

Lignende arrangementer


Melissa Horn

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Vinsmaking med Sigurd Wongraven

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Kreft - kan man gjøre noe selv?

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett