Kjøp billett

Lørdag 6. juni
Storsalen
kl. 20:15
Pris 450,-

4 forestillinger
5. jun - 6. jun


Varighet:
75 min u pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Thomas Dybdahl – solo

Thomas Dybdahl legger sin første konsert etter korona- nedstengningen til Bølgen! Vi gleder oss stort til endelig å kunne åpne dørene til Storsalen og tilby vår første live-konsert etter stengningen 12. mars.  

Det avholdes 4 konserter, med kun 50 billetter pr. konsert:
Fredag 05. juni kl. 18:30
Fredag 05. juni kl. 20:45
Lørdag 06. juni kl. 18:00
Lørdag 06. juni kl. 20:15

Dybdahls niende album heter «Fever». Det ble lansert tidligere i vår og har potensiale til å overraske dem som utelukkende forbinder artisten med sår melankoli og nedstrippede låter på kassegitar.

For som singlene «Call Me by Your Name» og ikke minst «45» bar bud om, er det et nytt groove i musikken til Dybdahl denne gangen.

Hva har skjedd?

Vel, for det første har Dybdahl reist hjem – bokstavelig talt, til sitt eget hjemmestudio i Sandnes, etter å ha laget flere plater i fornemme innspillingsstudioer med internasjonalt renommerte produsenter og medmusikanter.

Uten å behøve å bekymre seg for å kaste bort kostbar studiotid, begynte han å eksperimentere – blant annet ved å kople Telecasteren til en antikk, firespors Tandberg-opptaker – og lot instinktene styre arbeidet, med tanke på å komme opp med en single.

Snart ble det klart at en ny, musikalsk gullåre var avdekket.

– Er det noe du lærer deg etter å ha drevet med kreative prosesser en stund, er det at når du først kommer i flyten må du gjøre alt du kan for å bli værende i den. Når den er over, vet du aldri når den kommer tilbake, sier Thomas Dybdahl.

Sammen med sin faste studiomakker Håvard Rosenberg – en mann som med sin bakgrunn i hiphop og urban musikk slett ikke er noen åpenbar kandidat for jobben med å produsere en Thomas Dybdahl-skive – ga han seg ikke før det var blitt et helt album.

Et album som på tross av at Dybdahl spiller så og si alle instrumentene selv, stikker seg ut med sitt sterke islett av funk og soul i det som siden debuten i 2002 er blitt en imponerende katalog.

Fri aldersgrense med verge.


Tapastallerken!

Vi byr på tapastallerken og drikke før forestilling!
Mat blir servert fra 1,5 time før konsertene begynner. Vi gleder oss til å ta dere imot på Sanden!

Innholder Inneholder krydderpølse, spekeskinke, choritzo, focaccia, oliven, aioli, laksewraps, fetaost, marinerte reker og syltet løk. Kaffe på huset! Du kan også velge å kjøpe tapastallerken med mineralvann eller øl, vin, prosecco. Bestilles i kjøpsprosessen.

PS. Forhåndssalget stopper 1 dag før forestilling.

 


Smittevern:

Av hensyn til smittevernregler selger vi kun 50 billetter til hver konsert i Storsalen, som under normale omstendigheter rommer 508 seter. Derfor holder vi fire konserter fordelt på to dager, slik at så mange som mulig kan få med seg konserten. Dette vil være en sittekonsert på flatt gulv med bord og stoler. Det er ikke mulig å reservere bord i forkant.

Vi ber alle om å sette seg inn i Bølgens smittevernregler:

  • Syke personer må holde seg hjemme
  • God hånd- og hostehygiene
  • Minst en meter avstand mellom personer som ikke vanligvis oppholder seg i samme hushold.
  • Billetter kan kun kjøpes på nett, ikke over skranke.

Bølgen Kulturhus lover en ren og desinfisert sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom de 50 plassene.

Velkommen til en vakker og trygg konsertopplevelse!

Forestillingsdager

Fredag 5. jun
kl. 18:30

Pris 450,-

Fredag 5. jun
kl. 20:45

Pris 450,-

Lørdag 6. jun
kl. 18:00

Pris 450,-

Lørdag 6. jun
kl. 20:15

Pris 450,-

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett