Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Fredag 4. februar
Storsalen
kl. 21:00
Pris fra 290,- til 390,-

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
live opplevelser, scenekunst

The Residents

DOG STAB! – The 50th Anniversary Tour

Opprinnelig var denne turen planlagt for begynnelsen av 2021. Konsertsteder var allerede booket, alt planlagt- så kom pandemien. Kanskje ikke egentlig en stor overraskelse for The Residents, som brukte pestemasker fra 1600-tallet i stedet for sine berømte Eyeballs, da de fremførte showet «In Between Dreams» i 2017. Det var som om de hadde forutsett pandemien …

Turneen deres er blitt utsatt, og nå i 2022, blir det derfor tilfeldigvis en jubileumsturne: The Residents har holdt oppe undergrunnen siden 1972, som San Franciscos øyeeplekollektiv hevder på turnéplakaten etter 50 år med spektakulære opplevelser.

Som alltid er det mye hemmelighold rundt det nye showet, men dette er det en av talsmennene for showet har fortalt oss: «Med sanger fra gruppens klassiske periode, samt deres siste album, er The Residents glade for å kunngjøre DOG STAB! Dette blir en feiring av deres rare, og usannsynlige femti års eksistens. Konserten fokuserer på bandets ikoniske DUCK STAB! albumet fra 1978, men også musikk fra Metal, Meat & Bone, utgitt sommeren 2020. Alltid uforutsigbare, vil konserten også inneholde noen uventede overraskelser i dette unike karnevalet av kaos».

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett