Kjøp billett

Fredag 10. februar
Storsalen
kl. 21:00
Pris fra 290,- til 390,-

Varighet:
2 x 45 min og pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
live opplevelser, scenekunst

The Residents

Forestillingen som skulle vært avholdt 04.februar 2022. kl.21.00, er nå flyttet til 10. februar 2023. kl. 21.00.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Følg med på bolgenkulturhus.no/info/.


DOG STAB! – The 50th Anniversary Tour

Opprinnelig var denne turen planlagt for begynnelsen av 2021. Konsertsteder var allerede booket, alt planlagt- så kom pandemien. Kanskje ikke egentlig en stor overraskelse for The Residents, som brukte pestemasker fra 1600-tallet i stedet for sine berømte Eyeballs, da de fremførte showet «In Between Dreams» i 2017. Det var som om de hadde forutsett pandemien …

Turneen deres er blitt utsatt, og nå i 2022, blir det derfor tilfeldigvis en jubileumsturne: The Residents har holdt oppe undergrunnen siden 1972, som San Franciscos øyeeplekollektiv hevder på turnéplakaten etter 50 år med spektakulære opplevelser.

Som alltid er det mye hemmelighold rundt det nye showet, men dette er det en av talsmennene for showet har fortalt oss: «Med sanger fra gruppens klassiske periode, samt deres siste album, er The Residents glade for å kunngjøre DOG STAB! Dette blir en feiring av deres rare, og usannsynlige femti års eksistens. Konserten fokuserer på bandets ikoniske DUCK STAB! albumet fra 1978, men også musikk fra Metal, Meat & Bone, utgitt sommeren 2020. Alltid uforutsigbare, vil konserten også inneholde noen uventede overraskelser i dette unike karnevalet av kaos».

Lignende arrangementer


Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hanne Krogh - Lykken er å la det swinge

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Moddi

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett