Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Onsdag 20. oktober
Festsalen på Festiviteten
kl. 19:30
Pris 300,-

Varighet:
Ca 90 min uten pause

Arrangør:
Larvik Barokk

Anbefales hvis du liker:
dans, fest, folkemusikk

The Alehouse sessions med Barokksolistene

Barokksolistene ble grunnlagt av fiolinist Bjarte Eike i 2005, og er nå anerkjent som et av verdens mest dynamiske og spennende ensembler innen historisk informert fremføringspraksis. Med en kombinasjon av virtuositet og suverent ensemblespill streber de etter å nå ut til stadig nye målgrupper, i sær gjennom signaturprosjektet «Alehouse sessions» hvor øl nytes til energisk dans og uimotståelige grooves fra 1600-tallet, med en solid andel interaksjon med publikum.

Med lidenskap for folkemusikk, eksperimentell musikk, improvisasjon, visuell kunst, dans og historiefortelling har de skapt unike konsertopplevelser og forestillinger som spiller for fulle saler verden over. Bjarte Eike og Barokksolistene har skapt furore i Skandinavia og store deler av Europa og USA de siste årene, med utsolgte konserter i London, Dresden, Wien konzerthaus, Washington, National Cathedral, Minneapolis, Princeton, New York og Chicago.

Konsertene og albumet «The Alehouse sessions» har høstet strålende kritikker, ikke bare i den klassiske musikkverden men også blant jazzens og folkemusikkens tilhengere. “Musikk er helt enkelt musikk. Den trenger ingen merkelapper eller kategorier, for ved å lage det risikerer man å skape en musikalsk elite”, sier Bjarte Eike og det gjenspeiler seg virkelig i The Alehouse Sessions hvor sjangerkonvensjonene er en saga blott.

Velkommen til en forrykende kveld på Festiviteten!

Lignende arrangementer


Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Valentourettes speller Jokke

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett