Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Tirsdag 22. mars
Storsalen
kl. 18:00
Pris fra 215,- til 320,-

Varighet:
60min u pause

Arrangør:
Teater Ibsen

Teater Ibsen: Reven, grisungen og konglesugeren

Det er bare å glede seg for store og små i Vestfold og Telemark når vi utforsker Bjørn F. Rørviks hysteriske univers! «Reven, grisungen og konglesugeren» er absurd og surrealistisk, en gave til alle som liker denne typen humor – enten du er 5 eller 99år.

Den lure, litt loslitte reven og hans lojale og engstelige venn grisen er ute på nye eventyr. Bjørn F. Rørvik (også kjent for Bukkene Bruse i Badeland m.fl.) har nok en gang skapt en frodig og absurd historie, full av uskikkelige påfunn og løssluppen humor. “Reven, grisungen og konglesugeren” er en historie om å lure og bli lurt, helt blottet for moral.

“Reven, grisungen og konglesugeren” handler om at Reven skal gjøre rent i hiet sitt, for der er det forferdelig skittent og fullt av kongler. For å få jobben gjort, bestemmer han seg for å få fatt i den flunkende nye konglesugeren som fjompenissen Papp akkurat har anskaffet seg. Han får overtalt sin beste venn, Grisungen, til å hjelpe seg, og sammen klarer de til slutt å få tak i den fantastiske vidundermaskinen. Men helt lett er det ikke. Det må både list, mørke solbriller og et forfalsket sugekort til før de endelig kan få med seg konglesugeren hjem. Og kanskje kan den brukes til noe mye morsommere enn å suge opp kongler?

Med “Reven, grisungen og konglesugeren“inviterer vi til et hyggelig gjensyn i en varm og humoristisk forestilling som vi håper vil være til glede for liten og stor.

Lignende arrangementer


Amazing Bubble Man

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Mine venner

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Mio, min Mio

Storsalen, unummerert
Les mer...

Kjøp billett