Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Refusjonsgaranti:
Pengene tilbake ved avlysning
eller hvis ny dato ikke passer. 
Les mer

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Søndag 25. juli
Galleri Bølgen
kl. 14:00
Gratis!

Varighet:
ca 40 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

TAROT - minikonsert med Anders Buaas

Verena Waddell og Anders Buaas forteller om sitt samarbeidsprosjekt «TAROT», som omfatter 22 malerier og 22 tilhørende musikkstykker.

Anders Buaas spiller noen utvalgte stykker fra prosjektet til live-maling med Verena Waddell. Det blir mulighet for å kjøpe vinyl, CD, trykk, tarot-kort, t-skjorter m.m.

OBS!
Registrer din gratis-billett ved å klikke her.


Billedkunstner Verena Waddell og komponist Anders Buaas har det siste halvannet år jobbet med å sette i sammen en fri tolkning av Tarot-kortene.

En nysgjerrighet på disse kortenes symboler og stemninger, visuelt og musikalsk, har ledet dem gjennom prosjektet. Skisser og demoer har hyppig blitt utvekslet, slik at hele prosjektet har en tydelig gjenkjennelse og en klar sammenheng i uttrykket til de to kunstnerne.

Utstillingen inneholder 22 helt nye malerier og 22 nykomponerte musikkverk, som hver tolker et kort fra Store Arkana i Tarot-kortstokken. Fylt med symbolikk og skjulte betydninger tar maleriene og musikken en med på «The Fools Journey» gjennom livet. Maleriene og musikkstykkene danner denne helthetlige reisen samlet, men er også hver for seg en enestående og stemningsfull reise i seg selv. Symbolbruken viser seg å være av universell karakter og altomspennende når man ser sammenhenger fra mange ulike religioner, retninger, filosofier etc.

Utstillingen vil by på live maleopptreden av Verena Waddell og livekonsert med Anders Buaas m.m. Målet er å bevege betrakter/lytter som tas med på en reise innover med noen pekere i rytmer, farger, toner og symboler. Dette inviterer til egen erkjennelse av hvordan ting henger sammen.

Originalene, Vinyl/CD, trykk av bilder, kortstokk og annen merchandise vil også være til salgs under utstillingen. Vel møtt!

—————————————-
Utstilling: 26. juni til 25. juli
Åpning: 26. juni kl. 13.00
Åpningstider i perioden: onsdag og torsdag: 17-20 og lør-søn: 13-17
—————————————-


Verena Waddell

Billedkunstner Verena Waddell er født og oppvokst i Sandefjord og tok sin kunstutdannelse ved Emily Carr University og Art and Design i Vancouver, Canada

Verena er representert i utallige private og offentlige samlinger og gjør live male performances i liten og stor skala. Gjenkjennbare figurative uttrykk med hennes signatur strek og unike blikk, kombinerer en direkte tilnærming og detaljert utførelse, gjennom mange lag og farger. Slik åpner hun opp for overraskende opplevelser i sine uttrykk.

Anders Buaas

Anders Buaas (f.1974) er gitarist, komponist og produsent fra Larvik. Han har en lang karriere bak seg i norsk musikkliv, tidligere via band som Gjørmebryterne, Bløff, Absolute Steel og Jernskjegg, og også som turnégitarist for Paul DiAnno (Iron Maiden) og Tim Ripper Owens (Judas Priest). Siden 2015 har han satset mest på sine egne utgivelser. I 2017 ga han ut «The Witches of Finnmark», som var første del i en albumtrilogi. Del 2 og 3 kom i 2018 og 2019. Denne trilogien er inspirert av boka «Ved porten til Helvete» av historiker Rune Blix Hagen, som tar for seg hekseprosessene i Finnmark på 15- og 1600 tallet. Anders Buaas har også gitt ut «Larvik Improvisations», en samling improvisasjoner inspirert av steder i hjembyen Larvik.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett