Kjøp billett

Lørdag 8. februar
Storsalen
kl. 19:30
Pris fra 525,- til 625,-

Varighet:
2t inkl pause 20min

Arrangør:
Highlight-Concerts GmbH

Anbefales hvis du liker:
ballett, klassikere, svanesjøen

Svanesjøen

Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva presenterer den verdenskjente balletklassikeren «Svanesjøen» med Tjajkovskijs nydelige musikk.

Stjernedanser Liudmila Titova utgjør rollen som den svarte og hvite svanen, hun kan skilte med utdanning fra det kjente Bolshoi Teateret i Moskva, og er i dag ansatt ved nasjonal balletten i Russland.

Tjajkovskij begeistret med musikken sin allerede i 1877, og både datidens balletpublikum og de klassiske musikkelskerne lot seg fascinere. Den klassiske iscenesettelsen forener musikk og dans til ett felles språk, som alle umiddelbart forstår og dermed gjør forestillingen så populær.

Den Russiske Nationalballet fra Moskva har blant annet med solister fra Moskvas Bolsjoj Ballet. Med 30 dansere på scenen vil man oppleve en flott oppsetning av Svanesjøen, slik den opprinnelig var tenkt. En oppsetning som har sikret balletten sin popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Kompaniet består av tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko – også solist fra Bolshoi og fra Kirov, hvor ”Svanesjøen” opprinnelig stammer fra.

Vi lover en stjernespekket kveld med kvalitet fra øverste hylle!

Aldersgrenser
Sittekonserter Storsal: fri aldersgrense.

Lignende arrangementer


CreedenceMania 1969 m/Fortunate Sons

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Sult

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Tante Ulrikkes vei

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett