Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Torsdag 2. februar
Storsalen
kl. 19:30
Pris fra 500,- til 700,-

Varighet:
2t.20min. inkl pause

Arrangør:
Showtime Concerts

Anbefales hvis du liker:
ballett, dans, svanesjøen

Svanesjøen

Forestillingen som skulle vært avholdt 03. februar 2022, er nå flyttet til 02. februar 2023
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.

Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


Nå har du igjen mulighet til å oppleve Den Russiske Nasjonalballetten, med den verdenskjente balletklassikeren Svanesjøen, på Bølgen Kulturhus!

Forrige gang kompaniet gjestet Bølgen ble billettene solgt ut på noen dager, så her bør du være tidlig ute for å sikre deg plass.

Stjernedanser Liudmila Titova utgjør rollen som den svarte og hvite svanen, hun kan skilte med utdanning fra det kjente Bolshoi Teateret i Moskva, og er i dag ansatt ved nasjonalballetten i Russland.

Tjajkovskij begeistret med musikken sin allerede i 1877, og både datidens balletpublikum og de klassiske musikkelskerne lot seg fascinere. Den klassiske iscenesettelsen forener musikk og dans til ett felles språk, som alle umiddelbart forstår og dermed gjør forestillingen så populær.

Den Russiske Nationalballet fra Moskva har blant annet med solister fra Moskvas Bolsjoj Ballet. Med 30 dansere på scenen vil man oppleve en flott oppsetning av Svanesjøen, slik den opprinnelig var tenkt. En oppsetning som har sikret balletten sin popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Kompaniet består av tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko – også solist fra Bolshoi og fra Kirov, hvor Svanesjøen opprinnelig stammer fra.

Vi lover en stjernespekket kveld med kvalitet fra øverste hylle!

Lignende arrangementer


Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nøtteknekkeren

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

The Music of Les Miserables

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett