Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Refusjonsgaranti:
Pengene tilbake ved avlysning
eller hvis ny dato ikke passer. 
Les mer

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Torsdag 16. desember
Storsalen
kl. 20:00
Pris fra 350,- til 395,-

Varighet:
80min uten pause

Arrangør:
Humor Norge

Anbefales hvis du liker:
humor, punchlines, show

Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Forestillingen som skulle vært avholdt/ vist 24.04. kl. 19.00, og deretter ble flyttet til 16.12 2020, er nå flyttet til 16.12. 2021 kl. 20.00.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene forestilling. Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon.

Store Gutter Gråter ikke. Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe  påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden – gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett – om du tør.

Regi/tekst: Ørjan Liavåg Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

Aldersgrenser
18 år eller verge.

 


Tapastallerken!

Vi byr på tapastallerken og drikke før forestilling!
Mat blir servert fra 17.30 til 18.30. Vi gleder oss til å ta dere imot på Sanden!

Innholder Inneholder krydderpølse, spekeskinke, choritzo, focaccia, oliven, aioli, laksewraps, fetaost, marinerte reker og syltet løk. Kaffe på huset! Du kan også velge å kjøpe tapasbuffet med mineralvann eller øl, vin, prosecco. Bestilles i kjøpsprosessen.

PS. Forhåndssalget stopper 3 dager før forestilling.

Allerede kjøpt billett? Bestill tapasbuffet her!


 

Lignende arrangementer


Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Tore Sagen gjør standup

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett