Kjøp billett

Mandag 3. juni
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 125,- til 250,-

Arrangør:
Classical Movements

Anbefales hvis du liker:
klassikere, klassisk, kor

St. Olaf Choir Norway Tour 2019

Fjorten år etter at de besøkte Norge sist, kommer koret St. Olaf Choir fra Minnesota, USA, tilbake til Norge i juni 2019. Det internasjonalt anerkjente koret skal gjennomføre en stor Norgesturné til ti norske byer. Gå ikke glipp av muligheten til å høre dette fantastiske ensemblet når de besøker Larvik, 3. juni 2019!

Det kritikerroste St. Olaf Choir vil, ledet av sin dirigent Anton Armstrong, fremføre nykomponert norsk musikk av komponister som Ola Gjeilo og Kim André Arneson, i tillegg til energiske arrangementer av amerikanske spirituals av André Thomas og Moses Hogan – og selvsagt kjente og kjære korverk av mestere som Bach, Mendelssohn og Grieg. Washington Post beskrev koret som “A tour de force that brought the audience to its feet” – så publikum har all grunn til å glede seg til et kor av ypperste kvalitet.

St Olaf College ble grunnlagt i 1874 av norske immigrantbønder, og er oppkalt etter Kong Olav den Hellige. St. Olaf College har en helt spesiell relasjon til Norge, og St. Olaf Choir turnerte for første gang til Norge i 1913, da ledet av sin norske dirigent F. Melius Christiansen. Christiansen var immigrant til USA og grunnla collegets nå berømte musikkstudium.

Lignende arrangementer


Foajekonsert: HumLa 2019

Sanden Scene
Les mer...

Gratis!

Norman Krieger

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett