Kjøp billett

Torsdag 3. november
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris 650,-

Varighet:
ca 2t.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Smak & Sans: Merete Bø

De beste ost- og vinkombinasjonene

Det som vokser opp sammen, passer sammen heter det. I over 8000 år har ost og vin vokst opp sammen. Siden om side. Begge deler ble til mest sannsynlig etter et eller flere hendige uhell. En så lang historie har i dag vært med på å forme noen av våre eldste næringsmiddel til tusenvis av forskjellige oster og viner.
De fleste av dem passer overhodet ikke sammen, enten de smaksmessig kjører hvert sitt løp eller de krangler seg frem til en bitter bismak.
Men når de harmonerer, når en bit ost og en slurk vin skaper en tredje smak, en smak som fremhever deres beste karakter og samtidig skaper en sensasjon av en ny smaksopplevelse bare den kombinasjonen kan skape, da svinger det!
Den smaken, den opplevelsen, vil man aldri glemme.

Vinjournalist og sommelier Merete Bø tar med sine favorittoster og tilhørende viner sånn at dere får muligheten til å oppleve akkurat dette.

 


Smak & Sans
Dette arrangementet er del av Bølgens nye opplevelsesserie, som fokuserer på de gode smaks- og sanseopplevelsene. Smak & Sans gir deg ny, inspirerende kunnskap i kombinasjon med spennende smaksopplevelser.

Lignende arrangementer


Smak & Sans: Ølsmaking med Nøgne Ø

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Smak & Sans: Ingvild Tennfjord

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett