Kjøp billett

Onsdag 14. desember
Sanden Scene
kl. 19:00
Pris 555,-

Varighet:
ca 2t.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Smak & Sans: Ingvild Tennfjord

-Viner til høytid og fest

Kan man finne vinene som perfekt snor seg rundt ribbe og pinnekjøtt, rakfisk og lutefisk? Hvilke smaker skjenker man egentlig til julekake eller smågodt. Og hvilke flasker bør du ha liggende på lur når svigermor går deg på nervene? Velkommen til denne smakingen. Ingvild Tennfjord loser deg gjennom alt du trenger til jul og nyttårsaften. Du får handlelisten, hennes beste triks og et forsprang på hele julen. Passer både nybegynnere og viderekomne.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønt journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i skynominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest.

 


Smak & Sans
Dette arrangementet er del av Bølgens nye opplevelsesserie, som setter søkelys på de gode smaks- og sanseopplevelsene. Smak & Sans gir deg ny, inspirerende kunnskap i kombinasjon med spennende smaksopplevelser.

Lignende arrangementer


Smak & Sans: Ølsmaking med Nøgne Ø

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Smak & Sans: Merete Bø

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett