Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Onsdag 4. november
Bølgen 3
kl. 12:00
Gratis!

2 forestillinger
4. nov


Varighet:
ca 50min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Slem // Kimen Litteraturfestival 2020

Den lille anda står alene, ingen vil leke med henne. Hun blir sint og tar hevn. Men hvem vil være sammen med en som er slem? Veronica Salinas er forfatter og skuespiller som har reist over hele landet for å lese høyt for barn, og med historien om den lille anda inviterer hun til samtale om vennskap, tilskuerrollen og mobbing. 

Obs! 2 forestillinger: kl. 12.00 og kl. 13.00.

Fra 3 årKimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Mange av arrangementene under Kimen Litteraturfestival har gratisinngang, mens andre har billettsalg. Dette står oppgitt under det enkelte arrangement. Ledsagerbevis gjelder. Vi har kontantfritt billettsalg. Ved ledig kapasitet selges restbilletter via betalingsterminal ved inngangen til det enkelte arrangement. Vi inviterer også barnehager og skoleklasser til barneforestillingene. Det kan derfor fort bli fullsatt på disse, men ofte vil det være enkelte ledige plasser tilgjengelige. Skoler og barnehager henstilles derfor om å ta kontakt med billettsalget på Bølgen kulturhus på forhånd, om man ønsker å delta med en gruppe barn på en forestilling.

Forestillingsdager

Onsdag 4. nov
kl. 12:00

Gratis!

Onsdag 4. nov
kl. 13:00

Gratis!

Lignende arrangementer


Ruinenes sang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Blokk til blokk

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Når er jeg gammel nok? // Kimen Litteraturfestival 2020

Bølgen 3
Les mer...

Gratis!