Kjøp billett

Tirsdag 17. september
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 170,- til 375,-

Varighet:
ca. 1 time

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
akrobatikk, cirkus cirkör, nysirkus

Sirkuskonsert med Cirkus Cirkör og LoopTok

Samuel ”Looptok” Långbacka er komponist og multimusiker som har blitt kjent gjennom musikken til Cirkus Cirkör-forestillingene; Knitting Peace, Borders og Limits. Sammen med LoopTok skaper nå Cirkus Cirkör en unik sirkuskonsert med artister i verdensklasse, som tidligere har spilt i både Epifónima og Wear it Like a Crown.

Forestillingen er regissert av Jesper Nikolajeff, som også er kjent fra Wear it Like a Crown. Ifjor regisserte han den store ute forestillingen Aquanauts i Stockholm og han har tidligere samarbeid mye med Cirkus Cirkör.

Akrobatene er Sarah Lett, Lisa Angberg, Lucie N’Duhirahe, Marilou Verschelden, samt Jesper Nikolajeff. Livemusiken framføres av Samuel ”LoopTok” Långbacka.

Sirkuskonsert med Cirkus Cirkör LoopTok er en timelang forestilling full av musikk og sirkus. Innholdet kretser rundt sirkusets farer og muligheter og de fantastiske landskap vi kan skape med mot og modighet som hjelp. Akrobatenes disipliner er ”roue cyr”, håndstående, tyskt hjul, knivkastning, sjonglering og akrobatikk.

Regi: Jesper Nikolajeff
Musikk: Samuel ”LoopTok” Andersson
Artister: Lisa Angberg, Sarah Lett, Lucie N’Duhirahe, Marilou Verschelden, Jesper Nikolajeff

Lignende arrangementer


Riksteatret: Jungelboken

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pernille Sørensen – Kultur

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett