Kjøp billett

Tirsdag 23. april
Storsalen
kl. 19:00
240.00 - 280.00 kr

Varighet:
80min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
foredrag, mennesket, samtale

Samuel Massie og Bestefar

Samuel Massie (25) en kreativ, uredd holdningsskaper og eventyrer. Han treffer mange i et direkte og hjertevarmt språk. Vi skal møte ham i samtale med den nå også eventyrlige bestefaren hans Arne Ulvolden (83) – begge kjent fra TV2-serien Samuel og bestefar. Her har vi sett dem utfolde seg i motorsykkelsidevogn over Andesfjellene, fallskjermhopping i Australia og jakt på gamle vennskap i Papua Ny Guinea.

Vi kan vente oss en morsom og inspirerende dialog mellom to som er blitt hverandres beste venner – og med dem har de med seg en 3. venn, nemlig eldreomsorgsforsker Bettina Husebø hvor de ila. en time skal jakte livets store spørsmål og utfordringer, livsmestring og om den indre 18-åringen. Om nysgjerrighet og undring over dette store livet som kanskje begynner å nærme seg slutten. Hvordan velger vi å leve, selv med utfordringene vi alle bærer med oss?

I en kombinasjon av forskning og egen lærdom fra eventyret skal de sette ord på dagens største utfordringer – og hvordan vi best kan komme gjennom dem og lære KUNSTEN Å LEVE – og å la leve!

 

Lignende arrangementer


Kostholdskonferansen 2019 – Mat som medisin

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ølsmaking med Nøgne Ø

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Joshua French – Dømt til døden

Bølgen 3, nummerert
Les mer...

Kjøp billett