Kjøp billett

Tirsdag 23. april
Bølgen 3, nummerert
kl. 19:00
Pris fra 240,- til 280,-

Varighet:
ca 80min u pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Samuel Massie og Bestefar

Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys. Da gikk moren bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord. 

Et år på folkehøgskole ble redningen for den skoletrøtte skulkeren Samuel. To år senere har han skrevet testamentet og står til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant ble livet totalt snudd på hodet.

Gjennom et verdensomspennende mediestyr klarte Samuel likevel å snu det negative i livet sitt til noe positivt og den siste tiden har han fått mest oppmerksomhet for det rørende og populære TV-programmet «Samuel og Bestefar». Sammen med sin evigunge og kreftsyke bestefar Arne Ulvolden (82) drar Samuel på fantastiske eventyr verden rundt der motivasjon, engasjement og livsglede står i fokus. En vellykket reise for duoen på tross av motorhavari, nesten-kidnapping, fallskjermhopping og mye mer…

I foredraget «Samuel og bestefar» kan du vente deg en morsom og inspirerende tone mellom to som er blitt hverandres aller beste venner: om kunsten å leve, livsmestring og om den indre 18-åringen. Om nysgjerrighet og undring over dette store livet og mulighetene man har om man bare velger å se!

Samuel og bestefar med «KUNSTEN Å LEVE»

 

 

Lignende arrangementer


Pernille Sørensen – Kultur

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Grendehuset – Middag for en hundrings // foredrag // lag & foreninger // spilling // film

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Are Kalvø – hyttebok frå helvete

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett