Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Onsdag 4. november
Storsalen
kl. 19:30
Pris fra 190,- til 395,-

Varighet:
70min.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
film & musikk, moderne dans

Ruinenes sang

En høyaktuell danseforestilling av belgiske Compagnie Michèle Noiret.

Har vi skapt en verden som sakte ødelegger oss, uten at vi selv har forstått hvordan vi endte opp her? Vi sloss for å finne et fotfeste i et samfunn som konstant renner mellom fingrene våre. Bruk og kast, og lag nytt kjapt. Kjøp. Se meg! Det moderne mantraet som gjør innholdet i hverdagen uhåndgripelig.

Forestillingen er en ambisiøs blanding av dans, film og musikk, direkte her og nå, hvor de fem danserne kastes rundt i en verden i konstant forandring.

«The space of our life is neither continuous, nor infinite, homogeneous, isotropic. But do we precisely know where it breaks, where it curves, where it disconnects, and where it reassembles? We vaguely sense the cracks, hiatuses, points of friction, we sometimes have the vague impression that it jams, bursts or collides.»
Georges Perec

 

En verden i forandring

«For me, liquidity feels like a good metaphor for society today.»
Zygmunt Bauman

Våre moderne samfunn kaster individet ut i konstant uvisshet. Vår livsstil blir mer uforutsigbar og kortsiktig. Etter å levd i en tidsalder styrt av vaner og rutiner forandres måten vi ter oss på. Den flytende og konsumerende tidsalder tar over for den stabile og produserende, og tilbyr et frenetisk liv uten mulighet til å etablere varig kunnskap basert på erfaringer. Hvordan skal man klare å holde seg flytende i en verden som konstant vaskes bort? Med siste åndedrett må vi finne ny inspirasjon for å skape nye metoder for utvikling uten at vi mister fotfeste.

Om Michèle Noiret
Belgiske Michèle Noiret har lagd mer enn 30 koreografiske verk, og har jobbet med storheter som Maurice Béjart ved Mudra i Brussel, og med komponisten Kalrheinz Stockhausen.
Siden 1997 har hun vært en pioner i arbeidet med å integrere interaktive elementer av lyd og bilder inn i koreografiske virke. Alltid med et ønske om å forstyrre status quo og spre splid, stiller hun spørsmål ved vår oppfattelse av tid og rom. Hun er i dag en av de største navnene innenfor den danse-cinematiske sjangeren.

Les mer om Compagnie Michèle Noiret  // Se video her.

01_SLA2682web_0000_02_SLA1511web 01_SLA2682web_0001_10_SLA2013web 01_SLA2682web_0002_07_SLA2582web 01_SLA2682web_0003_05_SLA1892web 01_SLA2682web_0004_03_SLA2419web 01_SLA2682web_0005_Layer 0
<
>

Lignende arrangementer


Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Ila Auto

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Små hager v/Claus Dalby

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett