Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.

Onsdag 30. september
Sanden Scene
Pris 195,-

ca 90min uten pause

Bølgen Kulturhus & Nordic Live

Anbefales hvis du liker:
foredrag, podkast

Podkast Live: Foreldrerådet / Avlyst!

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 331 72 400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no .

Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp. Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

Foreldrerådet har raskt etablert seg som en solid podkast med en trofast lytterskare over hele landet. Med eksperter i studio tar Thea Klingenberg opp temaer som opptar alle småbarnsforeldre. Det har blitt en svært populær podkast og nå tar vil den ut på veien! Denne kvelden fokuseres det på en til to temaer, med relevante eksperter som gjester. Publikum blir også engasjert og kan stille spørsmål til ekspertene via sms.

Journalist Thea Klingenberg er blitt et kjent ansikt etter flere besøk blant annet på God Morgen Norge.