Kjøp billett

Onsdag 18. september
Sanden Scene
kl. 20:00
Pris fra 320,- til 350,-

Varighet:
2 x 45min , 20 min pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
bass, jazz, virtuose musikere

Per «Bass Viking» Mathisen, feat. Ulf Wakenius & Gary Husband

Per Mathisen, el. bass og kontrabass. Ulf Wakenius, gitar. Gary Husband, trommer.

Denne svært eksplosive trioen består av tre av Europas aller mest etterspurte musikere. Som instrumentalister er de alle ekstremt virtuose og samspillet i bandet er intet mindre enn fantastisk og imponerende.

Plate-artist og komponist, leder og grunnlegger av trioen er Sandefjordingen Per “Bass Viking» Mathisen. Han er ikke bare Norges svar på Jaco Pastorius på el-bass, men også Norges svar på Niels Henning Ørsted Pedersen på kontrabass. Per har spilt konserter i så mange som 35 land verden over, med noen av verdens aller største jazz-stjerner.

Grammy nominert, plate-artist og komponist, Ulf Wakenius på gitar er en av Sveriges aller mest kjente musikere noensinne, beskrevet av avdøde Oscar Peterson som en av verdens beste jazz-gitarister.

Plate-artist, komponist og multi-instrumentalist, Gary Husband fra England er ikke bare verdenskjent som trommeslager, men like anerkjent som keyboardist. Veldig få andre musikere i verden i dag kan vise til en så lang, dobbel instrumental, karriere som Gary H. kan.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Jungelboken

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett