Kjøp billett

Torsdag 9. april
Storsalen
kl. 20:30
Pris 1265,-

Varighet:
2t.30min. inkl pause

Arrangør:
Olav Rønneberg

Anbefales hvis du liker:
fest, moro, påskequizen

PåskeQuizen i Bølgen 2020

Påskequizen er dessverre avlyst. Vi kommer tilbake med mer info vedr refusjon i løpet av torsdag 26.mars. Mer informasjon her.


I Larvik har PåskeQuizen i Bølgen blitt et begrep. PåskeQuizen på skjærtorsdag blir i år arrangert for 12. gang i Bølgens storsal! Denne kvelden samles hundrevis av glade quizere til dyst og fest.

Arrangementet har 18 års aldersgrense. En person kjøper en billett, som gjelder for hele laget. Billetten som kjøpes byttes inn i 8 inngangsbånd på Bølgen skjærtorsdag mellom kl 19.00 og 20.00. Bordene er nummerert, og nummeret på båndene harmoniserer med bordet dere har valgt.

Quizmasterne Hans Øivind Roppestad og Olav Rønneberg kombinerer quizkonkurransen med en sosial happening og resultatet er strålende. Det er her man treffes i påsken! Påskequizen er en perfekt unnskyldning til å treffe gamle og nye kjente etter et par dager med litt for mye familieidyll, og et glimrende vorspiel for resten av kvelden.

Dører åpner kl 19.00 – Quizstart kl 20.30.
18 år, leg. plikt

Når Quizen er ferdig, er det ny fest på Sanden, med DJ Pål Jensen og 20 års aldersgrense – alle rettigheter. PS. Her må du ha egne billetter.

Lignende arrangementer


Den Digitale PåskeQuizen Fra Bølgen

Storsalen
Les mer...

Gratis!