Kjøp billett

Søndag 25. september
Storsalen
kl. 18:00
Pris 295,-

Varighet:
2t 45min inkl pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Trond Aarstad Jr.

Odd Terje Lysebo & Trond – Et liv som kulturmaestro

Hva står igjen å vite om Odd Terje Lysebo? Mye, selv for de innvidde. 

Trond Aarstad Jr. har gjennom høsten 2021 og vinteren 2022 hatt mange samtaler med Odd Terje Lysebo og på annet vis tatt for seg en ruvende skikkelse i Larviks nære historie.

Gjennom seks tiår har Odd Terje vært virksom i musikk- og kulturlivet i Larvik og vært med på å forme hva vi som små og store innbyggere blir involvert i og erfarer av kultur. Nå skal han livsbades.

Dirigenten, kultursjefen, arkivaren, foreleseren og historiefortelleren, ektemannen, pappaen, støttespilleren, innovatøren, brobyggeren og andre sider av en mangefasettert og fascinerende person, kommer til å bli belyst. En mann som har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt.

Samtidsmusikk, Arne Nordheim, Antonio Bibalo, Nanset Blåseensemble, Larvik kommune, lokalhistorie, reiser, korpsverdenen, konsertmeritter, musikkopptak, partiturer og kulturskolen er umulig å komme utenom på en kveld som denne.

Fra scenen kommer Odd Terje Lysebo til å dele raust av sine opplevelser, erfaringer og sine klare meninger om kulturens betydning i livene våre. Det blir musikalske innslag og gjester. Høyst sannsynlig kommer det også et utall av anekdoter som rammer inn et betydningsfullt menneske.

Kom og opplev en kveld innhyllet i musikk og samtaler om noe av det fineste vi deler: Kjærligheten til livet, felles opplevelser og gode fellesskap.

Lignende arrangementer


Svanesjøen - Kyiv National Ballet

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nøtteknekkeren

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett