Kjøp billett

Fredag 6. desember
Blåboksen
kl. 21:00
Pris 200,-

Varighet:
90 min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
atmosfærisk, indie, pop

Nye Bølger: ViVii

ViVii tar med sin atmosfæriske popmusikk til både Oslo, Bergen og Larvik i desember!

Svenskene var i Norge sist under årets by:Larm-festival, og det er en glede å kunne invitere dem tilbake – denne gang med et ferskt debutalbum i bagasjen.

Med et lydbilde som hentet ut fra et vakkert eventyr, har trioen ViVii det siste året dukket opp som et av de mest spennende tilskuddene på den svenske popscenen. Bandet er frontet av ekteparet Carolina og Emil Jonsson, som sammen med produsenten Anders Eckeborn skaper et drømmende og euforisk univers, skapt for en romantisk, solfylt og døsig sommerdag.

De første singlene «Savant» og «Siv (You & I)» sørget raskt for imponerende streamingtall og i mars kom deres selvtitulerte debutalbum, spekket med flere svært så overbevisende komposisjoner. Til høsten skal bandet ut på en lengre turné som også tar dem til Norge for tre konserter.

Aldersgrenser
Nye Bølger er det fri aldersgrense!

 


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Christmas with Nordic Tenors

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett