Kjøp billett

Fredag 11. september
Blåboksen
kl. 21:00
Pris 200,-

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
å danse, elektronika, visuals

Nye Bølger: Ugress

Ugress–20 års jubileumskonsert!

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill. Denne kvelden feires det hele med et fyrverkeri av blodferske hits og tidløse slagere–sammen med trommeslager og perkusjonist Nasra Ali Omar.

Ugress har bak seg flere gull-selgende album, flere nominasjoner til Spellemannsprisen, Gullruten og Amanda. Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here». Med melodisk, dansbar og atmosfærisk musikk i grenselandet mellom film og elektronika er bandet nå klar til å besøke Larvik og Bølgen Kulturhus.

Ugress live består av Gisle Martens Meyer på vokal, samples, media og visuals, og har med seg Nasra Ali Omar på slagverk og perkusjon og Thomas T. Dahl på gitar.


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett