Kjøp billett

Fredag 4. oktober
Blåboksen
kl. 20:30
Pris 200,-

Varighet:
60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
indie, nye bølger, pop

Nye Bølger: Tuvaband

Tuvaband er soloprosjektet til låtskriver og produsent Tuva Hellum Marschhäuser. Tuvaband ga ut sitt debutalbum «Soft Drop» høsten 2018 til gode anmeldelser. Sammen med musikerne hun spiller med live gir de et nytt liv til de utgitte sangene, med nye elementer og et svært dynamisk lydbilde. I 2019 gir Tuvaband ut sitt andre album hvor hun presenterer denne live lyden sammen med trommer. Det nye albumet høres ut som en blanding av grunge, hennes tidligere utgitte musikk, og den nye live-lyden. Lyden på det nye albumet er borti både grunge, pop, punk og shoegaze.
I 2018 spilte Tuvaband blant annet på Eurosonic, The Great Escape, turne i Europa, Perfect Sounds Forever, oppvarming for First Aid Kit og Iceland Airwaves. I 2019 har Tuvaband vært på mini-turne i Canada, og blant annet spilt på SPOT festival.

 


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett