Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Fredag 25. september
Blåboksen
kl. 21:00
Pris fra 100,- til 200,-

Varighet:
1t15min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
folk, singer/songwriter

Nye Bølger: Tommy Tokyo

Tommy Tokyo startet solokarrieren i 2001, like etter at karrieren som medlem av bandet Piggyback var over. Året etter ga Tommy ut en selvtitulertt EP, men det tok fem år før hans første album kom ut. «Octopusdrunk & Arms to Prove It » ble utgitt på uavhengige Osito Records.

Da han ble frontfigur, låtskriver og primus motor i bandet Tommy Tokyo and Starving for My Gravy sperret publikum virkelig øynene opp for Tommys musikalske talent. Backingbandet bestod av medlemmer fra Ricochets, Peru You, Apoptygma Berzerk og Maria Solheim band, og sammen gjorde de det skarpt under by:Larm i 2007 i Trondheim. Albumet «Smear Your Smiles Back on» ble en ubetinget suksess da det kom ut i 2008, og ble kåret til årets album av Aftenposten, Spellemann-nominert og gull-sertifisert.

Siden har han jevnt og trutt gitt ut kritikerroste album, han vant spellemannspris for «And The Horse Came Riderless» i 2012, fikk knallsterke anmeldelser for «We Blister and We Bleed» i 2013, «Hev Deg Over Det Dette Der» i 2015 og for «Blant Fiender og Venner» i 2016.

Sett av kvelden og opplev en artist som er sterkt melodiøs, med stor tematisk spennvidde og med en særpreget, vekselvis sår og kraftfulle stemme godt plassert i et detaljert og krystallklart lydbilde.


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett