Kjøp billett

Lørdag 2. mars
Blåboksen
kl. 21:00
220.00kr

Arrangør:
Bølgen Kulturhus & Polarartist

Anbefales hvis du liker:
fest, indie, rock

Nye Bølger: Spielbergs

Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden første gangen de tittet mysende ut av øvingslokalet for snart to år siden. Spielbergs er tre erfarne indiehoder fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utland virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.

James Parrish og Jay Taylor, som driver det anerkjente Prescription PR i UK, så bandet på Trondheim calling i fjor. De falt så hardt for Spielbergs at de bestemte seg for å starte plateselskap for å sikre seg bandet før noen andre rakk å signere dem. I vår slapp de Spielbergs’ første utgivelse «Distant Star EP» internasjonalt på sitt nystartede label «By The Time It Gets Dark».

Nå er de klare for å ta Bølgenpublikummet med storm!

Sjekk ut denne fantastiske EP’en!

—–

Bølgen Kulturhus presenterer «NYE BØLGER»

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av

Lignende arrangementer


Blicher Hemmer Gadd

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Ole Børud

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

«Du och jag farsan» m/ Jack Vreeswijk og CajsaStina Åkerström

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett