Gratis!

Lørdag 9. november
Sanden Scene
kl. 21:00
Gratis!

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
energi, indie, pop

Nye Bølger: Pom Poko

Gratis i forbindelse med Kulturnatta! Avslutt kvelden med D’Sound kl. 22.30, også gratis!


Pom Poko tok sine første spede steg så tidlig som i 2017, men det tok ikke lang tid før de ble kjent som et av Norges aller beste og morsomste liveband.

Hypen spredte seg raskt til hele Europa, og i år slapp de endelig debutalbumet «Birthday» til fantastiske kritikker verden over – og det på det smått legendariske engelske plateselskapet Bella Union.

Pom Poko har allerede rukket å turnére gjennom store deler av Europa, spilt på utsolgte hus på så godt som alle de store bransjefestivalene, og de fantastiske anmeldelsene har nærmest stått i kø.

Til høsten spiller kvartetten en stor turné i Storbritannia i oktober, og flere av konsertene er allerede utsolgt.
Videre ble Pom Poko nylig offentliggjort som nominert til Bendiksenprisen. Til sommeren spiller kvartetten på en rekke festivaler i Norge, deriblant Øyafestivalen, Bergenfest og Pstereo, samt flere utenlandske festivaler rundt om i Europa.

Dette er et liveband du for all del ikke må gå glipp av!


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Christmas with Nordic Tenors

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett