Kjøp billett

Lørdag 16. februar
Blåboksen
kl. 21:00
220.00kr

Varighet:
90 minutter

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
nye bølger, pop, tekst

Nye Bølger : Kaja Gunnufsen

Norges beste, morsomste og mest interessante nye sangtekst-forfatter?

Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest talentfulle låtskriver. Godt hjulpet av en forfriskende bruk av humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli.

Hun fanget umiddelbart interessen til norske anmeldere og publikum tilbake i 2014 – da hun slapp sitt ikoniske debutalbum “Faen Kaja”. Generasjonsskildringen av livet som noenogtjue-åring sto igjen som en av årets mest kritikerroste norske utgivelser, og hun hanket inn nominasjoner til Spellemannprisen (årets nykommer) og P3-prisen. Kaja har i ettertid sjarmert fans og publikum landet over med en rekke utsolgte konserter og festivalopptredener, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen.

For albumet “Ikke tenk på det” fra 2016, fikk Kaja strålende mottagelse og gjorde Kaja fortjent til en spellemannominasjon i kategorien Årets tekstforfatter.

—–

Bølgen Kulturhus presenterer «NYE BØLGER»

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Blicher Hemmer Gadd

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Ole Børud

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

«Du och jag farsan» m/ Jack Vreeswijk og CajsaStina Åkerström

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett