Kjøp billett

Fredag 20. september
Blåboksen
kl. 21:00
Pris 200,-

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
fengende låter, god stemning, pop

Nye Bølger: Hajk

Hajks selvtitulerte debutplate skaffet dem bred anerkjennelse langt utenfor Norge. Drama – av den mellommenneskelige sorten – er både tittel og tematikken Hajk er mest opptatt av sitt andre album.

Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse. Internasjonalt kastet medier som Line of Best Fit, The Independent og Clash Music seg over bandets særegne og uimotståelige poplåter. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere gjør Hajk alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer i musikken.

«For oss handler det også om at vi lengter etter mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor det noen ganger virker som om dette er en mangelvare.» sier bandet om albumtittelen Drama.

På scenen er Hajk et veloljet musikalsk maskineri full av spilleglede, groove og dynamikk. Du vil få alt fra enkle, men storslåtte ballader til fengende up-tempo poplåter. Vi kan garantere, svette, frysninger og at følelsesregisteret vil blir strekt i alle mulige retninger. Gå ikke glipp av Hajk!


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


JanOve

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Henning Kvitnes og Poul Krebs

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Magnus Grønneberg

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett