Kjøp billett

Lørdag 29. februar
Blåboksen
kl. 21:00
Pris fra 100,- til 200,-

Varighet:
ca 90min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
indie, pop, rock

Nye Bølger: Fay Wildhagen

Fay Wildhagen har fanget det norske publikumet med sine fremragende gitarferdigheter og melodiske uttrykk. Lørdag 29. februar kommer hun endelig til Bølgen!

Fay Wildhagen er lett å like, men vanskelig å beskrive da hun sømløst blander lydbilder og til tider ignorerer trender og sjangere. Referansene er mange og varierte, og noen ganger skinner det gjennom at inspirasjonskildene er artister som Arcade Fire, Feist og Bon Iver.

Men det organiske musikalske landskapet hun beveger seg i, er helt og holdent hennes eget.

Hun er allerede betraktet som en gitar virtuoso i Norge, men viser så mye mer enn ferdighet. Hun er upretensiøs, fokusert og ambisiøs når det kommer til både å skrive og utføre håndverket sitt.

Leken, sjarmerende, talentfull, og med en smittende entusiasme har hun for lengst fanget både publikum og kritikere, og hun er blitt en fast inventar på norske og utenlandske festivaler.

 


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Melissa Horn

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

CreedenceMania 1969 m/Fortunate Sons

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett