Kjøp billett

Lørdag 5. september
Blåboksen
kl. 21:00
Pris 200,-

Varighet:
2 x 90 min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
elektronika, indie, rock

Nye Bølger: brenn. & Aiming for Enrike

Denne lørdagen inviterer Bølgen til to musikalske godbiter, på samme kveld! Kvelden starter med brenn., omtalt som et av Norges beste rockeband akkurat nå. I tillegg er bandet nominert til Spellemannsprisen i 2 kategorier – Rock og Årets Gjennombrudd. Aiming for Enrike er en norsk musikkduo fra Oslo, som spiller musikk beskrevet som progressiv fuzzpop. Bandet er kjent for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows. Med andre ord, denne kvelden vil du ikke gå glipp av!


brenn.

Duoen brenn. begeistret på fjorårets Roskilde og etterpå turnert det som finnes av nasjonale sommerscener. VG omtaler dem som et infernalsk pastellkledd Raga Rockers med ropevokal og akkurat passe bråkete lyd. De er hysterisk morsomme på scenen og bringer en modig, leken entusiasme tilbake igjen til norsk rock.

Disse guttene spår vi en lang om morsom rockekarriere. Du opplever dem først på Bølgen!

 


Aiming for Enrike

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert, og turnerer, i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser de derimot til fulle på deres kommende album «Music For Working Out».

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Der hvor forrige album, «Las Napalmas», var en musikalsk virvelvind du aldri ville ut av, leverer de nå supersoniske tekno-tunes, som passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, eller på scenen. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingslokalet. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

 


NYE BØLGER

Nye Bølger er vårt konsept som samler artister som du kanskje ikke har hørt om før, men som vi garanterer gir deg en god musikalsk opplevelse. Disse konsertene er av høy kvalitet og har lav billettpris. Vi ønsker deg velkommen til å oppdage noe nytt og spennende!

Støttet av Kulturrådet.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett